LUOJAN KÄMMENELLÄ RY

 

TIETOA MEISTÄ


Ota meihin yhteyttä:
luojankammenellary@gmail.com
0400 541 164 / Henna

Osoite:
Hasunkuja 302,
Kimonkylä
LAPINJÄRVI

Yhdistyksen toiminnasta ja tilaisuuksista vastaa:
Henna Nieminen
Muusikko-kulttuurituottaja 
Sanni Pesonen
Sosionomi-kuvataideterapeutti
Anni Simola
Nuoriso-ohjaaja

Sekä joukko vapaa-ehtoisia.

Perustajajäsenet:
Anni Simola
Sanni Pesonen
Henna Nieminen
Marianne Piittala
Anne Heikkilä

Y-tunnus 3201208-1


LUOJAN KÄMMENELLÄ RY TAUSTAA

Luojan kämmenellä Ry on perustettu tarpeeseen.
Tarve on lähtenyt tekijöistä, jotka ovat kaivanneet hengellistä yhteisöä, jossa rakastaa, rakentaa ja rohkaistua Raamatusta, samalla kun saa itse kokea kaikkea tuota. Yhdistys on perustettu Raamatun rakkauden kaksoiskäskyn ja lähetyskäskyn pohjalle. Sisarukset Henna Nieminen ja Sanni Pesonen kaipasivat pitkään omaa paikkaansa, jossa palvella ihmisiä, tehden sitä kunniaksi Jumalalle. Tekemällä ja auttamalla konkreettisesti lähimmäisiä, samalla kertoen rakastavasta Taivaan Isästä. Ensimmäisen kerran yhdistystä oltiin perustamassa jo vuonna 2018, mutta silloin aika ei ollut vielä oikea.

Yhdistyksen toiminta sai siivet alleen vuonna 2021 kun sisarusten unelmaan yhtyi joukko ystäviä, joilla oli samankaltaista halua olla tukemassa lapsiperheitä. Toivomme, että yhdistyksen tämän hetkisten toimijoiden unelmat voisivat kohdata tarvitsevia ja yhdistyksen toiminta saisi aikaan kristillistä kasvua, joka ravitsee ja rohkaisee arjen keskellä.

Saadessaan oppii antamaan. Sanni ja Henna ovat pienenä saaneet kokea lähimmäisenrakkautta ja olleet avun vastaanottajia isän kuoltua ja äidin jäätyä hoitamaan yksin kuutta lasta. Tukiverkostoa löytyi naapureista ja sukulaisista, joillakin tuetuilla lomillakin käytiin. Hennan ja Sannin äiti, Anni Simola, toimi myöhemmin omien lapsien kasvettua tukiperheenä ja kokemus lisäsi halua myös itse auttaa tarvitsevia. Tukiperhekoulutuksessa ja tukiperheenä toimiessaan Henna huomasi, että sydän sykkii perhetyölle, jossa voisi olla tukemassa perheen yhteistä tekemistä ja kokemuksia. Haaveisiin jäi kristillisen paikan perustaminen, johon perheet saisivat yhdessä tulla virkistymään.